Ouderdropping 2016-2017

Geachte ouders,
Beste oud-scouts, vrienden en sympathisanten

 
“Met Den 8 door de nacht” is terug van weggeweest ! De Senior Verkenners van ‘Den 8’ organiseren weer een ouderdropping. Zij zullen alles in het werk stellen om jullie een heerlijke nachtelijke wandeling te bezorgen ergens in het Vlaamse land.
 
Noteer alvast zaterdagavond 29 april 2017 in jullie agenda !
Concreet:
  • De ouderdropping vindt plaats op zaterdagavond 29 april 2017 (18u.00 tot …).
  • Jullie hebben de mogelijkheid om met jullie groepje te kiezen uit verschillende afstanden: 5 km, 8 km en 12 km. Voor de meer avontuurlijke wandelaars onder jullie is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor een coördinatentocht of een echte ‘die-hard’ tocht.
  • Na de wandeling zullen jullie op het eindpunt warm ontvangen worden met een kom soep en krijgen jullie ook een spaghetti aangeboden.
  • De prijs voor dit alles bedraagt € 12 pp (incl. 1 gratis consumptie).
Indien u niet kan meewandelen, maar u onze Senior Verkenners toch wenst te steunen, is er ook de mogelijkheid om gezellig iets te komen eten en drinken op de eindplaats. Op het inschrijvingsformulier is hiervoor tevens ruimte voorzien. U wordt dan tijdig ingelicht over de eindlocatie.
Wat de eindlocatie betreft, deze houden we voorlopig nog even achter de hand.

Gelieve dit inschrijvingsformulier voor zondagavond 23 april 2017 op te sturen naar Matthias Peeters (Prins Karellaan 29, 2610 Wilrijk) of elektronisch naar svk@den8.be.

 Men zegge het voort!
Tot dan!
 
Een stevige linker,
 
De Senior Verkenners

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *