Kapoenen

We zijn heel blij dat je even binnen springt bij de kapoenen.

Heb je zin om je elke zondag enorm te amuseren dan ben je bij ons aan het juiste adres. Gigi de bij, Veva het hert, Tuco de egel, samen met deze verschillende dieren uit het kapoenenbos beleven we de dolste avonturen. En wie weet komen we Wrattepatat wel tegen…?!!!

Een leuke kookvergadering waar we een maaltijd bereiden zoals alleen de kapoenen dat kunnen, een vergadering waar het mysterie van Mr. X oplossen, een super sportieve sportvergadering waar

we laten zien dat de kapoenen van Sint Stanislas de sportiefste zijn. Wil je dit allemaal beleven…kom dan eens een kijkje nemen op zondagmorgen.

In het eerste trimester gaan we 2 dagen op weekend en in het tweede trimester blijven we reeds 3 dagen weg van thuis. Maar geen nood, we beleven de dolste avonturen en zorgen ervoor dat het telkens weer een weekend wordt om nooit te vergeten. En natuurlijk gaan we op het einde van het scoutsjaar op groot kamp. We duiken dan de wondere wereld binnen van de Kabouters, Vikings, Robin Hood, … geen enkel kampthema is ons te gek.

Tot op de vergadering

Rikki, Gigi, Veva, Toto, …

Onze vergaderingen gaan door in het Sint-Stanislascollege, ingang via de Keizershoevestraat en onze andere kapoenen komen samen aan de school De Knikkerbaan, ingang via het Frans van Hombeeckplein.

Programma

Data

  • Eerste weekend: 4 tem 5 November 2017
  • Tweede weekend: 23 tem 25 Maart 2018
  • Kamp: 5 tem 10 Juli 2018